Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, November 10, 2012

Wedding Preparation 32: Hand Bouquet

hari yang kemalasan, update entry pun malas malas je ni, mungkin tak ade semangat sebab keciwa baju akad nikah tak siap lagi hokey, sepatutnye nak amik pagi tadi, datang cube baju je, tapi ade lagi tak siap, tinggal letak butang, kain pun belum siap jahit sepenuhnya, tapi ku akui jahitan memang cantik la, mase pakai tu rase best je, tapi frust ar dah semngat nak amik tak boleh bawak lagi,  kecewe sebab dia tak menepati mase, kita dah datang rumah nak amik boleh pulak tak siap, disebabkan akak tu rase bersalah pagi esok dia yang hantar baju tu kat rumah, tarikh akad nikah 30 november, ni dah 11 november, aku ingat nak jahit la pearl sikit sikit kat baju tu, semalam aku dah beli pearl, dah berjaya jahit pearl kat shawl nikah haritu, aku tambah pearl sebab mase akad nikah tak pakai veil jadinye kat bawah bawah shawl tu tambah pearl ngan bunge nak nampak cantik bile amik gambar kat belakang *shawl nikah tu nanti tunjuk lepas nikah je la ye*
Disebabkan HB dah ade yang mase tunang haritu warna peach pulak memang dah kene la ngan tema nikah tukan, makanya tak payah la nak membazir nak buat HB baru, bunga tu pun cantik lagi, aku beli kat lovely lace, cik mira tunang haritu pun pinjam HB aku sebab sama tema warna peach, untuk mase majlis resepsi pulak memang pakej bridal tu termasuk sekali HB, kak elis guna fresh flower ikot tema, best nanti boleh bawak mase outdoor
Mula2 tak terfikir pun nak gubah HB tu, tapi disebabkan sekarang fames sangat HB pearl ngan brooch, tengok orang buat memang cantik gile, pearl turquoise yang beli semalam pun ade lagi, esok nak beli brooch je cari yang batu batu, dengan kene beli dawai, misi esok nak menyiapkan HB aku *dengan harapan HB aku menjadi cantik seperti HB orang lain la ye*

ni la HB mase tunang tinggal nak tambah pearl ngan brooch :)


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. rajin nye..duLu Sya minat giLe brooch HB.esp yang bunga peonies.

    Sya mase tunang ri2 pon tunang adik Sya wat kan HB..die mmg berseni sket.wed nnti pon Sya ingt nk beLi jek fresh fLower then soh die wat kan..tp skang tgh minat fabric HB yg rmai B2B wat tu..ngeee =)

    All the best ye~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dija tengok orang letak pearl ngan brooch macam cantik, jadinye nak try je gubah balik :) nanti sya dah siap HB sya review ye boleh tengok :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate