Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, November 11, 2012

Wedding Preparation 33: Baju Nikah

pagi ni akak tailor hantar baju kat rumah sebab rase bersalah la tu, cube semalam tapi tak siap jugak lagi, hari ni datang hantar baju je, kain tak siap lagi, agaknye dia sendiri kot yang nak pakai kain tu, ataupun aku je yang pakai baju yang dah siap tu dengan kain ala Diana Danielle mase akad nikah? jahit je la pearl kat baju tu dulu, pastu sabar je la tunggu kain tu, walaupun sebenarnye tahap kesabaran ni pun dah macam hilang sabar, tunggu je la sampai siap, anggap je la ni dugaan sebelum majlis perkahwinan tu kan, doakan semue berjalan lancar ye lepas ni, hari ni mood pun tak berape nak baik disebabkan hal tu, jadinye malas nak cakap banyak, orang yang tak mengalami tak rase ape pun, tapi bile sendiri yang mengalami tau la rasenye macam mane, kesimpulannye jangan la tamak, buat ikot kemampuan dan tak perlu bagi alasan yang banyak, rasenye dah malas dah nak cite pasal baju nikah ni, aku pun dah bosan dengan cerite yang same, tunjuk baju tu pun dah tak semangat, review pas akad nikah insyaAllah, tak ade tempat nak luahkan perasaan, blog jela tempat nak meluakan perasaan :(

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. ha, nak tengok!! upLoad La pics..bLeh contribute opinion skaLi.hehe

    ker nk wat surpriseee???? hikhikhik

    ReplyDelete
  2. ala sya ingat nak buat surprise..hehe nanti kalo tibe tibe dija ubah fikiran ke kan, dija upload ok, kalo tak tunggu review pas akad la ye :)

    ReplyDelete
  3. owh..cm2 ek??hehehe. orait2
    Sya suke cuci mate tengok pic.hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee bile fikir balik dija nak buat lain pulak, surprise ye tunggu after akad nikah la hee

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate