Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, November 13, 2012

Wedding Preparation 36: Doorgift For Solemnization Part 2


yeaa hari ni dah tengok istanbul aku datang dengan encik tunang, comel gile cite tu, lisa lagi sesuai bawak watak comel comel kot, tapi ade orang cakap cite tu sedih, aku tengok tak sedih pulak, lisa berlakon sedih tak menjadi la haha suke suke je komen, kalo tak sebelum ni fazura yang dapat watak tu, tapi dia tolak, bagus la pendirian dia tak nak berlakon bersentuhan dengan lelaki, tapi kalau fazura yang berlakon mesti lagi comel, suke gile fazura :) okey je kalau nak buat cite comel comel cam cite istanbul tu tapi tak payah bersentuhan kan :) tapi tengok cite tu blogger2 leh feeling2 dian yang comel la sebab dalam cite tu pun dian blogger, blog dia comel gile la, kalau dian dalam realiti dah follow dah hee pantang tau tengok segala yang comel comel ni, pastu baru first time aku tau boleh masak meggie dalam microwave, korang tau tak? ke 2x5 je? tak tau jugak kan..hehe sampai malam ni lagi rase cite tu comel, hehe
dah dah kita sambung pasal persiapan, sebab kan hari ni keluar, sempat la gi beli dawai, encik tunang yang comel dan baik hati yang paksa nak jugak bawak beli dawai hari ni, balik teros la lilit pearl2, tapi tak siap lagi HB tu, sambung esok je la, tapi esok ade temujanji pulak, nak keluar ngan excoursemate mase diploma cik fana, cik fyza dan cik memey, nak pergi jisco bukit indah, saje nak pass kad by hand ni :) progress tuk brideroom, langsir masih belom dibasuh tapi frame dah digantung dalam bilik, tinggal nak letak gambar je lagi, nak letak gambar mase akad nikah, mase majlis, semue la nak letak dalam bilik *excited kan*
Entry lepas aku dah cerita yang aku diy doorgift untuk masa akad nikah kan, sepit comel tu dah siap dibungkus, aku letak je dalam plastik gula gula lebihan mase majlis angah dulu, plastik gula gula dah tak payah digunakan sebab dah plan nak buat candy buffet *alas meje untuk candy buffet pun mama dah belikan*
mase angah kemas barang barang dia, tengok ade banyak lagi sapu tangan dalam kotak2 kecik beli kat indonesia tahun lepas, kira2 ade la dalam 40 kotak, teros je angah bagi cadangan bagi untuk keluarga encik tunang mase akad nikah nantikan, bende dah ade kan, bukan kene keluar duit kan, aku tampal je kat kotak kecik tu tq tag free yang dapat mase beli kad kahwin, dah settle tampal dah diletak dalam 2 bakul kecik yang comel, satu sepit dan satu sapu tangan
ni la sapu tangan yang comel tu :)




TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. bestnye dija dapat save banyak jugak duit. Kite xbuat gift untuk SOlemnization pon..tak cukup bajet.heheheh

    ReplyDelete
  2. dijaaa,
    tau tak dija antara orang paling rajin nadia pernah jumpa. rajin gileee. kan best kalau nak macam ni jugekkk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia, org lain tak dapat nak buat semue mayb sebab dorg keje, dija tak keje lagi duk umah je tu wat macam2, tapi puas ati dapat wat macam2 :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate