Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, August 14, 2011

~~30 Days Gorgeous in Grey Challenge~~

assalammualaikum
hari ni hari last aku menyiapkan tempahan kueh raye, bakar kueh raye sekaligus membakar lemak lemak di badan ku, nyah kau lemak lemak dari tubuh ku ini *tapi tak jugak kurus pun sebarang tempahan selepas ini tidak lagi dilayan ye *tak larat dah
disebabkan aku macam ketandusan idea nak menaip di blog aku yang comel ini dan tak nak la korang asik hadap bende yang same je, setelah berfikir fikir aku dengan semangatnya nak mengikuti:

inspired by GourgesinGrey.com

sebenarnye daripada beberape hari lepas kawan aku iaitu cik ella nak ajak lumbe lumbe buat bende ini, dia dah sampai hari keempat dah hari ni, tapi mase tu terase kemalasan tahap maksima sebab aku tau aku tak mungkin dapat nak complete kan bende ni, confirm dah dekat nak raye ni ngan hari raye nanti aku akan termiss nak update kan, yela nak hupdate celah mane pulak kan, tapi tak apela, nak try jugak la kan, korang kalau nak try pun boleh jugak try.. nak mule kan hari ni ataupun esok la, semangat berkobar ni

30 Days Gorgeous in Grey Challenge !! 

Day 1 : Introduce, recent picture of yourself, 15 interesting facts
Day 2 : Meaning behind your blog name
Day 3 : Your first love
Day 4 : Your parents
Day 5 : A song to match your mood
Day 6 : A picture of something that makes you happy
Day 7 : Favourite movies
Day 8 : A place you've travelled to
Day 9 : A favorite picture of your bestfriend
Day 10 : Something you're afraid of
Day 11 : What's in your handbag?
Day 12 : Favorite TV shows
Day 13 : Something you don't leave the house without
Day 14 : Goals
Day 15 : A picture of you last year - how have you changed?
Day 16 : Dream house
Day 17 : Something you're looking forward to
Day 18 : Favorite place to eat
Day 19 : Something you miss
Day 20 : Nicknames
Day 21 : A letter to someone who has hurt you recently
Day 22 : What's in your purse?
Day 23 : Your idea of a perfect first date
Day 24 : Something you've learned
Day 25 : Something you crave a lot
Day 26 : Your dream wedding
Day 27 : Original photo of the city you live in
Day 28 : Something that stresses you out
Day 29 : 3 wishes
Day 30 : A picture of yourself this day and 3 good things that happened since you started the challenge

jomla try sesame, dengan harapan dapat la saye complete kan assignment saye ni *ceh*
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate