Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, August 9, 2011

~~babah dapat bonus aku dapat baju raye rekaan Radzuan Radziwill~~

assalammualaikum
belum masuk asar lagi ni kan tapi aku, angah dengan adik dah plan nak makan ape untuk berbuke tau, nak pergi jusco beli pizza, lame giler dah tak makan pizza, tak tahu la bile kali terakhir makan pizza, jadinye malam ni pizza pizza sekalian akan tersemadilah di dalam perut ku yang comel ini *euwww 


saje nak biar air liur korang menetes *kejam giler ayat

bile semalam diumumkan pasal bonus, mesti korang yang bekerjaye ni eksited kan, tapi aku yang tak bekerjaye ni pun eksited jugak la, sebab dikelilingi oleh orang bekerjaye yang akan dapat bonus dan aku akan kene tempiasnye sekali, dan duit raye pun bergande gande la, dah umur 23 tahun pun sebok nak kumpul duit raye lagi kan *lantak ar, aku mude lagi, tak keje pulak, ni la masenye mengumpul sebanyak mungkin duit raye untuk tahun yang terakhir sebelum kerjekan, tapi tak taula kalau next year aku sambung belajar lagi dapat la duit raye lagi

dengar je pasal bonus terlintas di pikiran nak mintak babah duit nak beli baju raye *padahal aritu dah dapat pun baju raye, mane cukup satu kan, sekarang ni kan musim caftan kan, jadinye aku yang kononnya mengikut peredaran fesyen ni, nak jugak caftan walaupun badan tak kurus kan *pedulik hape kan 

semalam tengok wanita hari ni, cantik la baju rekaan Dato' Radzuan Radziwill *amboi, tak teragak agak nak baju rekaan Radzuan Radziwill kan gigih siap cari butik dia kat mane lagi *bile nak pergi tak tau la kan

Radzuan Radziwill Boutique

Lot G23~24, City Point, Daya Bumi Complex
Jalan Sultan Hishamuddin
50050 KUALA LUMPUR


encik kekasih nak sponsor kan baju raya rekaan radzuan radziwill kan *tula aritu gedik gedik cakap tak nak baju raye, sekarang nak pulak kan ayat menyesal kan, tawaran nak bagi baju raye boleh la buke semule

 kalau tak pergi butik beli online pun boleh kan kan *semangat lagi tu nak mintak

cantik kan ni pun baju rekaan dato' radzuan radziwill, tak la mahal sangat Rm200++ je
*tuju untuk encik kekasih*

ni mahal sikit la RM300++
pilih la nak bagi yang mane satu *syok sendiri

daaaa~~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

8 comments:

  1. terliur seketika lak tgk piza tu

    ReplyDelete
  2. apai: jangan jilat gambar pizza dah la..hee

    ReplyDelete
  3. nak dress satuuuuuuuuu !
    cantiknye *jeles :p

    ReplyDelete
  4. @TeAqArH: cantikkan yang first tu.. design ala ala dress kan..:)

    ReplyDelete
  5. @alyana shafinas: bestkan kalau dapat.. ni berangan je..hee

    ReplyDelete
  6. @peachippo: nak satu gi order online.. dijah pun tak order pun, berangan je lebih..hee

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate