Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, August 2, 2011

~~Mega Giveaway by Yana & Cik Putih~~

Assalamualaikum semua
hari ni dah masuk hari ke dua puasa kan, ade yang puasa yang yok pagi pagi bukak periuk tak? aku puase betol betol pagi pagi bukak blog terus rase nak join satu giveaway ni, dah lame aku nak join sebenarnye, tapi disebabkan mase tu tarikh tutup lambat lagi, aku bagi peluang la orang lain join dulu, tapi tak nak bagi peluang orang lain menang, aku nak menang, mane la tau tuah bulan ramadhan ni dapat pulak hadiah kan, rezeki la kan
tarikh tutup 8 ogos 2011, jom la ramai ramai join, memeriahkan lagi majlis berbuke , eh giveaway yang dianjurkan oleh cik yana dan cik putih
jadinye siape siape yang nak join dan nak tengok syarat penyertaan boleh la klik banner di bawah ye:


hadiah dia pulak memang gempak la kan, jom tengok sponser sponser yang memang best:

banyak kan sponser, ade 23 sponser tau, hadiah dia memang best la, jadinye jangan lepaskan peluang jom join giveaway ni

nak tag:
cik zata
cik Tiqah
cik Fatin

ok daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

terima kasih bagi sepatah dua kate