Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, August 15, 2011

~~facial sebelum berbuke puasa bersama encik kekasih~~

assalammualaikum
puasa tak puasa tak *suke suki je hari ni dah 15 ramadhan, bermakna tinggal lagi separuh je lagi nak puasa kan sebelum meraikan kemenangan dengan berhari raye *mase tu syaitan syaitan pun bergembire la sebab dah dapat melepaskan diri dari ikatan ikatan kan sekarang ni mesti masing masing dah begitu teruje nak raye kan, aku pun mule la sebok dah fikir raye nanti nak pakai shawl ala ala hana tajima la *nak bajet retis la kan mase raye hari ni baru la aku berkesempatan nak berbuke puasa bersama encik kekasih tau, nak berbuke kat mane? biarla rahsia, nak berbuke bersama encik kekasih mestilah nak kelihatan cantik dan wajah nak berseri seri selalu *euww makanya hari ni adik yang begitu teruje nak buatkan facial untuk aku *dah berabad nak buat facial, hari ni baru berkesempatan ni bukan facial untuk raye ye, facial untuk dating je, untuk raye nanti buat lain pulak

abaikan je la jerawat yang bersepah, warna kulit tak sekata tu ye, ade sape sape yang tau produk ape yang best leh sekatakan warna kulit ni ye?

sediakan bahan bahan

babah siap belikan katil untuk adik buat facial bile ade customer datang rumah, katil ni berjase tau, mase aku sakit dulu, diaorang bawak pergi hospital untuk temankan aku tidur


langkah satu: letakkan pencuci muke dan buat urutan ye *best rase nak tertidur je tau bile muke kene urut


langkah 2: letakkan scrub

langkah tiga: bersihkan dengan menggunakan span

langkah empat: sapukan minyak


langkah lima: mengurut *urut bawah dagu nak buangkan lemak kat bawah dagu


langkah enam: stim

langkah tujuh: memicit bintik hitam *mase ni la paling tersiksa sebab bintik hitam dah sebati dengan kulit muke, meleleh leleh la air mata ku


langkah lapan: letakkan mask


langkah sembilan: letakkan toner

langkah sepuluh dan terakhir: letakkan moisturizer

sambil tu nak buat promosi hari raye ni
anda ingin kelihatan cantik di pagi raye hingga ke malam raya?
anda berada diruangan yang betul,
facial hanya RM20
mane nak dapat harge macam ni
promosi bermule esok sehinggalah minggu depan hari rabu
kalau sape sape berminat boleh mesej ye

okla, nak bersiap siap nak keluar ni
daaaa~~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

15 comments:

  1. huahua murah ni.. nk datanglaaaa... yippie... siap beli steam beb...

    ReplyDelete
  2. boleh cik mera edora datangla, sebelum datang buat appointnemt dulu ok..:)

    ReplyDelete
  3. begitu rupanya facial tu... tak pernah lak aku try.. haha

    ReplyDelete
  4. aku pun facial ngan aunty aku.
    mmandangkan dia mmg bidang beautician segala ni. and her facial facility completed.. terus tompang sekaki mnta facial secara free. hihi

    ReplyDelete
  5. @hamzah ian: lepas ni boleh la try kan sebab dah tau..:)

    ReplyDelete
  6. @mr_mrs mikko: aku pun free je memanjang sebab adik aku amik beauty and hair dressing..:)

    ReplyDelete
  7. didi ak berkenan la ngn facial bed ko..beli kt ne??harga bpe??serius ni didi..

    ReplyDelete
  8. didi ak berkenan ngn facial bed ko..ko bli ktne??hrge bpe???

    ReplyDelete
  9. Miss Rose: mama aku beli kat giant, try la cari, harge tak sure pulak berape..:)

    ReplyDelete
  10. ooo yeke??..boleh lipat ek??senang ckit..ak ssh ckit tau kalo wat facial sb kna bwk bed kehulu kehilir..da la bed ak tu mkn space..huhuhu..dan agak berat la bg ak yg lemah ni.hehehe:)

    ReplyDelete
  11. yup.. boleh lipat, dan senang dibawa kemane mane, ringan sikit la dari katil biase kau nak usung ke hulu ke hilir..hee

    ReplyDelete
  12. fuh siap kene wat apoiment... xde less ke kawan3 hahaha

    ReplyDelete
  13. hehehe..ak biase gna tilam je so rendah la kn..seksa ak, skit blakang menunduk..hehehe...

    ReplyDelete
  14. @mera meiora: tu harge kawan kawan la tu Rm20, bile nak datang?hee

    ReplyDelete
  15. ahahaha tungguuu nty aq roger3... ala 2 fixed price.. hahaha

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate