Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, August 14, 2011

~~first time bertutti frutti~~

Assalammualaikum
ni bukannye entry permulaan assignment aku yang kene completekan dalam mase 30 hari tu ye, aku saje nak share buat pertama kalinya malam semalam *siang puasa okey aku berjaya makan kat tutti fruiti, sangat teruje ye layankan je la perasaan aku yang masih jakun ni, orang lain dah makan beribu kali tak kecoh pun kan *aku kecoh kecoh sebab baru makan sekali la kan tahniah la pada diriku setelah berumur 23 tahun 3bulan 2minggu 2 hari, akhirnya semalam aku dapat merasa tutti fruiti, ok lagi la daripada along dengan angah aku yang lagi tua baru semalam dapat makan *sempat jugak mengutuk angah yang belanja makan semalam jadinye haruslah amik banyak banyak kan bile timbang melopong sekejap la *sebab bukan aku yang keluar duitkan 

disebabkan kejakunan tahap maksima semue perisa aku nak kan, semalam perasa *ke perisa? yang menjadi pilhan hati
chocolate + just peach + vanilla *semue aku nak rase



chocolate


just peach

dah pilih flavor mestilah nak letak topping pulak kan nak marshmallow la nak letak chocolate la, semue nak letak la kan

Image 4


tutti frutti ade buat promotion la, pergi time promotion je la len kali kan, boleh jimat sikit, balik raye nanti dah dapat banyak duit raye bolehla gi makan kat tutti frutti

disebabkan aku seorang perempuan dan masih belajar, makanya aku layak mendapatkan diskaun ye





dah macam buatkan promotion untuk tutti frutti pulak kan
bertambah teruje lagi sebab aku dah dapat baju raye, semalam pas shopping baju raye, merehatkan diri dengan berurut *ceh

gambar ni macam tipu la, nampak kurus pulak kan..hee

daaa~~

credit to facebook tutti frutti Malaysiatutti frutti

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. asek tgk org makan jer... nih nak makan gak nih...

    *ade promotion tok student kn?? mmg boleh rembat laa...

    **jemput join kontess kat blog tu... kot2 leh dpt wet raye... hehehe

    ReplyDelete
  2. @kaizen: try la.. dijah pun baru first time try ni.. try yang promotion tu..:)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. sedap ker?? aku penah lalu jer yg kat sunway piramid tu.. masuk belom lagi.. huhuh.. btw, nk bagi taw nie.. videoclip najwa latiff cinta muka buku pon buat kat tutti fruitti jugak..sile google sendirik k.. hehehe.. =p

    ReplyDelete
  4. Kaede atiqah: sedap la, nanti balik shah alam jom kite bertutti frutti bersame same, pastu buat videoclip ala najwa latigg la..hee cinta blogging...:p

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate