Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, August 16, 2011

~~Giveaway Duet Raya 2011~~

Assalammualaikum
di tengah tengah hari yang damai dan sejuk ni perasaan ku tetibe begitu teruje nak join giveaway ni, dah lame dah tuan rumah iaitu cik penganjur contest ajak join giveaway ni, tapi mase tu kemalasan tahap maksima kan, putus asa sebenarnye tak pernah menang pun, mane la tau kali ni berjaya dapat duit raye berupe topup, boleh la hantar mesej raye kat kawan kawan dan sanak saudara *ade lagi ke orang antar mesej raye kan? orang antar kat facebook sudehhh
memule aku fikir la dapat topup cam mane ni, aku dah la tak pakai prepaid dah *ayat bajet*, cik penganjur cakap tak apelah menang nanti bagi je topup kat boyfriend ke, ayah, adik, jiran *tak ade maknenye nak bagi sesuke hati, kedekot giler, hee ketawe keji
tanpa membuang mase, sesiapa yang berminat nak join giveaway ni dan nak tau syarat syarat penyertaan boleh la klik banner yang comel di bawah ini *peh, ayat bodek*


tak susah pun kan, jom la kita ramai ramai join giveaway ni
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. ala bg la duit btl2..ak kalo xtopup setahun pn xpe..bkn ak gna sgt pn..hehehhee..kalo ak topup pn 3 bulan blm tentu abes..kalo abes pn sb third party yg mkn..

    ReplyDelete
  2. haaa.. tu kau kene tanye cik penganjur la..haaa

    ReplyDelete
  3. huhuhu..tp ak pn bkn reti bab2 giveaway ni...xpnh join..huhuhuhu:)

    ReplyDelete
  4. kihkihkih...tenkiu awk...
    slm ramdhan 17 & gudluck!!

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate