Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, July 7, 2011

~~baby afriena dah ade baju raye~~

yuhuuu~~
awalnye baby rina dah ade baju raye, puase pun belum, memang tak puase la kan, kecik lagi, dia pulak yang dah ade baju raye, kalah aunty aunty dia
aritu mase jalan jalan kat sungai weng jumpe la baju gaun yang comel comel sesuai la untuk baby rina yang comel tu kan, tapi baby rina kurus sangat la, minum susu dah banyak dah, tapi badannye halussssss je, slim sampai besar ye, jangan membulat macam aunty
meh tengok baju raye baby rina, dah siap pakaikan, sebab tahun ni tak tau lagi baby rina raye kat mane, tak tau la dapat tengok baby rina comel comel pakai baju raye ke tak

comel kan, siap ade hairband lagi tau, nampak la sikit macam gegurl..hehe



baby rina dah pandai tengok camera nak amik gambar

bulatnye mate baby rina kan

rindunye kat baby rina
daaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate