Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, July 25, 2011

~~contest kaki paling comel~~

yuhuuu~~
dah begitu lame aku tak masok contest kan, keciwa sangat sebab tak pernah nak menang, jadi aku rase kan perhubungan aku dan encik contest begitu jauh *sangat mengarot okey
setelah bangun dari tidur pagi tadi, setelah berfikir berkali kali, aku rase tak salah nak cube nasib kali ni kan, mane la tau menang ke untung sabut timbul la i phone kan, mesti korag dah excited kan, ingat hadiah dia i phone, tak menyempat terus nak updateblog nak join jugak contest ni kan *tahniah anda seorang yang bijak dengan menyertai contest ni kerane hadiahnye bukan iphone ye, hadiah masih dirahsiakan oleh cik penganjur contest iaitu cik ailyl rozanna yang comel *ade unsur unsur bodek ni, nak menang la tu kan memang comel la, dia peminat k pop, gaye pun ala ala korea, comel je *puji buat kali ke seratus ni
tanpa membuang masa,marilah kita lihat gambar kaki comel saye yang dipertaruhkan
tadaaa~~


eh silap ni bukan gambar yang saye pertaruhkan, kaki yang comel di atas milik cik penganjur contest ye, jadinye bagi siape siape yang nak join contest ni boleh la anda click banner cik ailyl di atas ye, korang boleh la tengok syarat syarat penyertaanye, layak ke tak layak korang nak masok kan, cepat sebelom terlambat tarikh tutup 31 julai 2011, jangan korang pergi antar taun depan pulak kan ingat 2012 ke

ni barulah gambar kaki ku yang comel *layankan je la


saya pilih picture di atas, kerana saya rase kaki saye tersangat la comel dipadankan pulak dengan boots baru di beli yang semakin mendapat tempat pertame di hati *perlawanan antara kasut untuk merebut cik hati gambar ni diambil sebaik sahaja beli boots ni tau, tu yang pakai kat rumah tu

ok la nak tag tiga orang kawan, siapakah yang terpilih ye

daaaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. waaaa...mcm best je..tp takde kasut yg comel2 la..haha

    ReplyDelete
  2. @cik aish: cepat la join..:) tak ape cik aish memang dah comel, kasut ape pun boleh..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate