Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, July 25, 2011

~~encik jerawat nyah kau dari kulit muka ku yang gebu~~

yuhuuu~~
sebelum tido semalam kan tibe tibe tangan yang begitu comel ini teruje ingin mengusap pipi sendiri yang gebu ni kan, tibe tibe rase macam ade bende yang melekat kat pipi ku ni, argghhhh.. jerawat!!!
tolong la encik jerawat tinggalkan la pipi aku yang gebu ni kerane aku tidak memerlukan engkau dalam hidupku ini, katekan tidak pada encik jerawat!!! rase macam nak buat kempen pulak tau 
"hidup sihat tanpe jerawat"
setelah dihitung hitung, aku rase ini bukan mase yang sesuai untuk encik jerawat mengunjungi pipiku ini, lame lagi kan nak tunggu bulan mengambang, encik jerawat pulak berlari lari dengan rakus dan tanpa membuang mase dengan secare sengaja hinggap di pipiku, membuatkan hatiku begitu tak keruan, duduk tak tentu arah, mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lene, hanya keranamu encik jerawat

argghhh...encik jerawat nyah engkau dari hidupku ini aku tidak memerlukan kau lagi, kau tak cukup hensem la nak duduk dekat pipi ku lame lame

setiap orang mesti bertambah stress kan kalau tibe tibe je jerawat membuat onar dalam hidupnye, bukan hanye perempuan tau malah kaum lelaki jugak turut rase tercabar apabila jerawat datang menyerang
mase ni baru la aku nak rase insaf, kene cuci muke selalu *selalunye pemalas yang amat sangat sekarang perassan ku dah begitu berkobar kobar nak bersihkan muka hanye kerana mu encik jerawat
tanpe membuang mase aku yang memang selalu je terbuang, aku terus je *tak belok belok ni janji dengan adik nak buat facial, lame giler dah tak buat facial, dah hampir seminggu, nanti encik kedut kedut pulak singgah muke aku *cam dah tua sangat kan nanti aku share dengan korang step step nak buat facial dan picture picture yang best ok
excited pulak nak buat facial, seronok la orang urut urut muke, mencantikkan muke sekaligus menghilangkan stress
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. haihh ..tuhh larhh ,peningg lorhh..hmm okayhh :)
    ohhh pegi larhh facial..mmg best meyhh ,,released tension kt saner..

    ReplyDelete
  2. @miss meemey: buat facial kat rumah je..:)

    ReplyDelete
  3. @cik aish: guna oxy mujarab x?hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate