Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, July 19, 2011

~~gembiranya cik hati bile keinginannya sudah tercapai~~

yuhuuuu~~
amboi gembirennya cik hati hari ni, keinginan sudah tercapai, bukan keinginan mendaki gunung yang tinggi ataupun merentasi lautan yang luas *tu tak ade dalam senarai y, keinginan ku untuk memiliki kereta yang diidam idamkan telah tercapai, mesti menganga mulut semue kan, aku dapat kerete ape la? warna ape la tu? tu pun nak cerite kan? *kate kate di atas hanye la dusta tidak ade kene mengena same ade yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia ye gedik je lebih, bawak kerete tak seberape, parking pun tak lepas, duit pun tak ade, belajar pun babah tanggung, ade hati pulak aku nak kereta kan, cukup la kerete yang dah ade kat rumah tu, asalkan kerete tu boleh bergerak lagi kan, jangan mati enjin tengah jalan dah la kan, meraung la kan

cantikkan myvi baru ni, warna ungu pulak tu, suruh encik kekasih yang beli untuk dia, aku nak naik je, tapi tak beli pun, tak kisah la dia beli kereta ape pun tak ape kan, janji boleh bawak dan kene bawak aku jalan jalan kan, bawak orang lain siap!! *garangkan
pic from harian metro~~

cik hati tak heran sangat la pasal kerete tu, tu bile mampu baru cerite, cik hati sebenarnye tersangatla gembire sebab dapat boots yang diidam idamkan selame ni..yeaaa tepukan sorak untuk kemenangan cik hati, tadi mama dah belikan, terima kasih mama, sayang mama lebih la
pagi tadi aku pergi hospital, aku ade appointment dengan doktor, Alhamdulillah, doktor cakap lepas ni dah tak ade ape ape dah, tak payah dah buat temujanji lagi dengan doktor doktor tukan, tak payah la pergi hospital lagikan melainkan kalau nak jumpe encik kekasih, tapi tadi tak jumpe pun encik kekasih, dia busy, lepastu adik buat passport, sebab hari sabtu ni nak pergi jalan jalan kat singapore

sempat lagi amik gambar mase kat luar hospital sementare tunggu babah, ade orang cakap kitaorang kembar

aku menyampah betul kalau jalan jalan orang nak tengok kite macam pelik nak pandang atas bawah atas bawah kan, kitaorang tak berasal dari planet pluto pun ye, pastu tengok nak gelak gelak pulak, menyampah pulak aku tengok, bukannye kitaorang tak pakai baju pun kan *cume over sikit je kan kan tak macam ana lu'lu sangat la kan kan *angguk la, layankan je
mase adik nak buat passport tu pulak, macam macam hal pulak kan, adik dah amik gambar semalam, dah cantik cantik kan, tibe tibe kene reject pulak, nak tau sebab ape kene reject tak? tak nak tau pun nak cerite jugak, sebab mata biru tau, adik pakai lense biru, tak tau pulak aku kalau buat passport kene mate ori, korang tau tak? mesti tak tau jugakkan kan? 
kene la amik gambar dekat atas, orang kat kedai tu siap tanye korang ni suke jambu ye, pink semue, jambu versi perempuan, aku layankan je la, kitaorang memang nak gantikkan jambu nanti

macam pucat pulak muke kan

kembarku


kami jambu~~~

ni la picture yang membuatkan cik hati begitu gembire sampai terkinja kinja tadi
tadaaaa~~~

ni la boots saye,same je ngan kembar aka adikku, dia punye warne hitam *abaikan kaki yang comel tu ye dapat diskaun 50% tau, cube teke harge berape, kalau dapat jawab aku bagi boots ni *memang tak la kan
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. comel la korg... mmg kalo org x kenal leh cakap korg kemba.. suwiiitttt.. =)

    p/s: boot tu cantek sgt... pinjam bley?? heheheh =)

    ReplyDelete
  2. lawa lah cara uols pakai shawl tu. suka tgk :)

    ReplyDelete
  3. @kaede tiqah: thanks, malu pulak, awak jangan puji lebih lebih.. nak pinjam boots leh je, tapikan same saiz ke?hee kaki saye kontot la..:P

    ReplyDelete
  4. @redbloaadsnow: thanks awak..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate