Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, July 9, 2011

~~makan malam bersame en kekasih~~

yuhuuu~~
sejak akhir akhir ni rase malas yang amat sangat pulak nak menulis, duduk melayan tengok semue cerita cerita yang dah siap didownload *baru terer download mendownloadkan
semalam birthday encik kekasih, tak beli hadiah pun lagi, poket kering la..hee bulan depan la ye encik kekasih..
semalam pergi dating dengan encik kekasih, tapi bukan berdua la, dengan adik dan angah
tunggu encik kekasih abis kerje dulu, malam tu baru la keluar pergi makan, ingat nak pergi makan dekat singgah selalu, punye la pusing pusing kan, tak jumpe jalan pergi singgah selalu, jadinye tukar la destinasi kononnya nak pergi makan kat banafe village tu *tak pernah makan dekat situ pun sebelum ni saje la nak try kan, tengok gambar kat internet, tengok cantik jugak tempat tu, jadinye semangat jugak la nak pergi kan
tapi bile sampai kan tempatnye, indah khabar dari rupe tau, bayangan restoran cantik tadi berubah terus jadi gerai di tepi jalan yang biase biase tu..hee
dah sampai pun kan order je la, takkan nak tengok pulak kan, order je la nasi goreng paprik + apple juice
nasi goreng dia rasenye semue same je kot, walaupun order nasi goreng yang lain, cume lauk dia je yang membezakan.. rase pun biase biase je la

saye bersame encik kekasih..

tak taula encik kekasih tu kenape la suke sangat kan, saye posing syok sendiri

encik kekasih malas dah nak layan amik gambar syok sendiri.. nampak tembammmmm giler

\
tak sukela gambar kat sini nampak muke macam jadi demam kuning

muke dah tak puas ati sebab gambar tak cantik

arah balik tu jalan la terus lagi kan, tibe tibe nampak kat depan tu la, ni baru banafe village yang cantik tu..hahahha
tak pela, tak ade rezeki kan, tunggu je la encik kekasih bawak pergi banafe village nanti~~
daaaa~~



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate