Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, July 7, 2011

~~nak tengok sekali lagi sekali lagi~~

yuhuuu~~
malam ni aku update blog sambil kepale dah pusing, mate pun dah berpinar pinar penat duduk berape jam menghadap laptop ni tanpe rase jemu *ceh, padahal baru pandai mendownload cerita, tu yang jakun tu, semue cerite rase nak download, tunggu sampai cerite siap, nak cantum cantum kan lagi, kagum jap dengan ketereran diri sendiri
hari ni hari yang istimewe sebab birthday encik kekasih yang ke 24, happy birthday sayang, semoge panjang umur dan murah rezeki, kumpul duit cepat cepat, cepat cepat kawin *ade unsur unsur ketidaksabaran dan kemiangan di situ..haha
tadi aku tengok wayang lagi, buat keberape kali ntah sepanjang cuti yang tiada aktiviti berfaedah pun yang aku buat *jual kueh raye berfaedah
cerita ape yang menjadi pilihan dan dengan siapakah aku menonton wayang tersebut? pastinye bukan dengan encik kekasih ye *dia seperti biase sebok dengan kerjenye
cerite yang menjadi pilihan mestilah cerita yang sebok diperkatekan oleh semua orang, bukan kl gangster ye *aku baru je siap download, tak tengok lagi je


sekali lagi~~

aku tengok sekali lagi dengan adik dan angah, tapi angah tak nak pulak amik gambar, jadinye kitaorang yang gile gambar ni amik la gambar syok sendirikan~~
jomlah bagi komen sikit pasal cerita sekali lagi ni, pade aku cerita ni memang sangat la tak mengecewekan ye, tak cukup dengan sekali tengok mesti nak tengok sekali lagi tau, best best best, kalau korang cakap tak best aku nak jugak cakap best~~
lagi satu cerita ni kita tak boleh nak predict, semue yang kita pikirkan akan terpesong lari *tak dapat nak jadi penulis skrip + pengarah cerita sekali lagi ye kalau dah boleh predict baik tak payah tengok kan~~
jalan cerita dia pun best, suke la lakonan shaheizy sam dengan mia sarah tu, sangat comel la, lisa surihani pulak garang tau dalam cerite ni, marah je kerjenye..
tapi ade jugak yang tak logik bab yang mase dia sekolah tu, korang tengok la sendiri pe yang tak logiknye nanti kalau dah cerite macam tak best pulak korang nak tengok kan..
budak mia yang comel tu pulak dibiarkan merayap sorang sorang, dia kan kecik lagi, tak kene culik pulak kan *dah jadi cerite lain pulak kan kalau kene culik..hehe
yang tak logik tu biarkan saje la, yang penting aku suke sangat tengok cerita ni, watak mia tu comel sangat sangat, rindu pulak kat baby afriena~~

nak tengok cerita ni pulak la nanti

mesti kelakar kan, kan

balik tu singgah jusco nak beli bahan bahan buat _______ untuk encik kekasih, rahsia la, mane boleh cakap dulu..hehe
sambil bershopping, mestila makan membulatkan perut ye

makan fish burger dengan fries je..

daaa~~~



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. alaaa.. best nyer.. nk ikot gak tgk wayang.. huhu..

    ReplyDelete
  2. @kaede atiqah: jomla tgk wayang.. tolong! awekku pntianak..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate