Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, July 5, 2011

~~beli handbag guess sampai dua~~

yuhuuu~~
dah dua hari aku tak update blog membawa hati yang lara pergi jauh jauh untuk tenangkan diri ini *dah start dah mengarutkan, dah lame tak mengarut la katekan 
dua hari tu aku bukan menyepi bawak diri la, babah ade meeting kat KL jadinye aku dengan adik pun bersemangat la nak jumpe anak buah kesayanganku,baby afriena yang sangat comel seperti aunty dia *perasan giler rase nak baling selipar je kan sepanjang ketiadaan aku tu, ade la berape ketul eh orang yang sudi bace blog aku kan, terima kasih la siape siape yang suke suke bace blog aku sebab suke ataupun suke suke bace sebab tak suke kan saje nak tahu perkembangan aku, tak kisah pun, aku macam ni la semakin mengembang dengan jayenye

afriena yang comel


ciuman kasih seorang ibu *ceh

hari ahad sampai pun dah petang, jadinye tak pergi mane mane, hari isnin baru la misi bershopping sakan di sungai weng bermula *kononnya la kan
malas la nak tulis panjang panjang, jom la tengok handbag guess yang wow cantik cantik ni dengan hargenye yang wow jugak

cantikkan handbag ni, besar ni, banyak barang boleh sumbat

handbag ni comel kan, suke, ade tali panjang dengan pendek

ni same je dengan yang atas warne je lain, ni kalau pakai tali pendek

mama pun nak jugak

yang ni pun comel jugakkan

orang kat belakan tu sebok dah pandang pandang kitaorang ni cube cube pastu amik gambar

akhirnya, tak beli satu pun tak dua lagi la tak mungkin, cube je lebih
tunggu la siape siape yang nak belikan kan


pilih, nak yang mane

cantik pulak tempat duduk dia, nak amik gambar jugak

ade cermin besar, suke perasan amik gambar sendiri..huahuahua

pastu pergi membulatkan perut makan kat subway


amik gambar kat dalam ni tak best la..huhu

hari ni tak berape nak ade idea la nak tulis panjang panjang berjela, tengok je la gambar yang banyak banyak tu
daaa~~



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

1 comment:

terima kasih bagi sepatah dua kate