Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, July 25, 2011

~~free iPhone 4~~

yuhuuu~~
celik je mata pagi ni *pagi la sangat aku terus menghadap laptop, muke busuk tak mandi lagi, tetapi gigih kan, online tetap diutamakan, bukan diaorang tau aku dah mandi ke tak pun kan, muke kat profile picture muke wangi je kan, nak buat ape lagi kalau tak online kan, mestila nak stalk page orang tersayang kan, sape sape dikategorikan sebagai orang tersayang, saye sentiase memerhatikan anda walau di mane ande berada, mule la ramai tersengih sorang sorang macam kerang busuk sebab sentiase diperhatikan kan ke rase macam eii dia ni tak ade keje lain ke selain nak stalk page orang kan, memang tak ade keje pun *tu la keje aku sementare menanti sem kan, balik shah alam nanti tak ade mase dah nak online, ade pulak internet kat rumah sewe kan, memang tak ade, tapi yang bestnya sekarang uitm dah tak block page facebook dan blog tau, jadinye di mana anda berade, tak kisah la kat kelas tengah belajar sekalipun boleh la nak update kalau rase kelas tu sangat membosankan...opsss

encik google bagi picture ni

sepuluh terpantas yang masok blog aku hari ni, korang akan dapat iPhone free
 kalau aku tulis macam ni mesti semue berebut rebut nak free kan, tengok cik tipah ngan cik bedah dah tarik tarik rambut nak masok dulu, encik amad siap bunuh encik ben sebab nak masok dulu, ni semue gara gara nak dapatkan free iphone *name dan watak tiada kene mengena sama ad yang hidup atau telah meninggal dunia ye

agak agak korang kan ade ke yang nak bagi korang free macam tu je iPhone kat atas ni, ade ke yang nak bagi, encik google je boleh bagi tu pun setakat free image boleh la kan, pastu korang tepek ar kat blog korang buat kenang kenangan kan
aku online tadi ade orang invite aku kat satu event tu, name terpakse dirahsiakan, mungkin dia memang nak sangat i phone free ni kan, mudah mudahan dapat lakan, event ni berbunyi *ade bunyi ke
"The first 500,000 participants Will Get An iPhone 4 for Free"
mulenye lepas aku dapat invitation seperti macam *seperti macam? ni aku akan ignore je tau, tapi kali ni tak rase nak ignore tau punye la aku tak ade keje kan, aku pun bace la syarat syarat nak dapat iPhone ni kan
mule mule seperti biase kene la klik i'm attending *tu biase kan la
pastu invite friend kan, tu la kawan aku duk invite aku, mungkin dia dapat bace fikiran aku yang memang dah lame mengidam nak dapatkan i phone, sebenarnye nak main game je lebih tau, tapi tak ape tak dapat iPhone dapat blackberry pun jadi la *tujukan khas untuk yang nak bagi handphone.. ketawe keji haha
last sekali kan korang kene tulis kat wall tu attending ngan iPhone ape yang korang nak
aku yang masih tak ade keje ni dan tersangat rajin, bacela satu satu ape yang orang post kat wall, ramai la yang tulis 
attending iPhone 4 white 32GB
attending iPhone 4 black 32GB
attending iPhone 4 white 16GB
attending iPhone 4 black 16GB

ade jugak yang maki hamun kat situ sebab tak percaye, macam macam la cakap, penipu la ape la, kelakar la, korang yang tulis ni bodoh la, sape nak bagi iPhone free la
aku sebenarnye musykil, dengan dalam hati penuh perasaan busy body ni, yang tulis attending tu sebenarnye diorang betol betol percaye ke, memang dah terpedaye ke, ataupun sebenarnye diorang tak percaye tapi just try luck je kan, mane tau betol ke tak kan, untung iPhone timbul ke kan
korang try la mane tau betol ke kan, dah menang jangan ar kedekot dengan aku pulak, share share la dengan aku, bagi la aku pinjam, boleh main game kan
kenape aku tak try sendiri? pada aku tak ade bende dalam dunia ni orang nak bagi kite free dengan mudah je kan, lain la kalau mak ayah korang, encik kekasih korang ke, kawan baik korang yang pemurah sangat nak bagi saje saje kan, sekarang ni nak masok toilet, bukan nak mengambil ke, membuang je pun, tak kisah la secare kecil kecilan ke besar besaran ke kan tetap kene bayar, mule mule 20sen je sekarang mungkin dah ade sampai seringgit, agaknye 5ringgit pun ade, lubang jamban dengan sinki dia bersalut emas ke ape

*pic from encik Google*
sanggup terkencing dalam seluar dari kene bayar sampai 30sen

sebab disalut emas la kene bayar mahal kan

jadinye lu pikir la sendiri ye
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. @lala: kita buat lala ketawe ke? *muke tak ade perasaan
    lala, join la contest kaki tu, lupe pulak nak tag lala..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate