Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, July 10, 2011

~~oreo cheese cupcakes bertukar menjadi chocolate chip oreo cupcakes~~

yuhuuu~~
esok encik kekasih dapat cuti, boleh la keluar jumpe encik kekasih, nak tengok wayang, dah lame tak keluar dengan encik kekasih la, rindu nak jalan jalan same same, nak dating kan
sempene birthday encik kekasih hari khamis lepas aku ni excited la nak buat cupcakes yang best best untuk encik kekasih, search la kat internet, terjumple la resepi oreo cheese cupcakes  kat my resepi, teruje la nak try resepi tu kan, tak pernah buat sebelum ni, semalam dah beli bahan bahan untuk buat oreo cheese cupcakes, encik kekasih tak tahu pun ni, konon nak buat surprise la kan, rasenye malam ni dia tak bace blog ni pun sebab dia oncall, kalau encik kekasih dah terbace buat buat je la tak tahu ye
akhirnye siap la oreo cheese cupcakes aku, tapi dah bertukar menjadi chocolate chip oreo cupcakes, warne pun dah chocolate tak macam kat my resepi yang aku tengok, warne dia putih, tak pe la layan je la kan, nak puas kan hati aku aku letak la chocolate chip, bagi rase lagi sedap *konon je la kan, sedap tak sedap tak tau la kan


walaupun rupe tak berape cantik *babah cakap kenape burok sangat kueh yang korang buat ni tapi rase sedap la macam oreo cheesecake secret resepi tu la, tak sabar nak bagi encik kekasih rase

Psss korang nak tau tak kenape boleh bertukar warne choclate pulak, sepatutnye bile last sekali kan kite kene kacau je oreo kan, aku yang bijak pandai ni tak bace step sampai abis, aku kacau gune pemukul sekali tu yang jadi choclate terus, tapi rase dah ok la *agaknye la kan, tunggu la encik kekasih komen pe nanti bile dah makan
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. @farhana: awak lagi sweet.. tapi tak menjadi seperti ape yg diinginkan..hee tapi encik kekasih suke, dah happy dah..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate