Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, July 2, 2011

~~suke video ni:Save The Date - Tomok & Ayu (By CST Production)~~

yuhuu~~
korang dah tengok tak video ni?
sweet sangat, suke la video ni, sekali tengok terus jatuh cinta tua *bukan kat tomok ye, dia pun dah selamat jadi suami orang ye sekarang



suke dengan kate kate tomok, "keindahan wanita tak siapa yang tahu, tapi yang pasti dia tetap indah" sweetnye kan, tibe tibe aku pulak yang cair melebih, padahal dia tak cakap dengan aku pun kan

cinta tak kan datang kalau tak dicari.. mari, mari cari cinta, tapi janganla sampai jadi desperate sangat, kita memang la perlu cari cinta tu, tapi pandai la kawal diri masing masing ye..

congratz untuk tomok dengan ayu yang dah selamat berkahwin semalam ye, ayu ni comel kan, nak tengok video ni berulang ulang..
daaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

terima kasih bagi sepatah dua kate