Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, October 29, 2012

Another One Month

Alhamdulillah, tinggal hanya sebulan lagi saya akan menjadi isteri kepada mohd zaki bin yunos, doakan semue berjalan lancar sepanjang majlis dan selepas majlis ye :)


*counting: ni counting untuk akad nikah 30 november 2012* mase lepas asar, tapi aku set pukul 3 petang 
majlis 1 december 2012
makin dekat dah makin dup dap dup dap ni

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. gud luck bebeh....syoknya...time ni mesti dok asik pk je ape lg yg belum siap kan kan? heheheh
    jgn stress taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks dear.. nebes banyak gak.. doakan semue berjalan lancar ye :)

      Delete
  2. bestnya...finally tunggu masa jer tu..

    ReplyDelete
  3. wah x lama je lagi dia nak naik pelamin.
    semoga semuanya berjalan lancar. insyaAllah.

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate