Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, October 20, 2012

Wedding Preparation 12: Bunting and Tq tag

yuhuuu
kekenyangan hari ni, tadi pergi birthday party anak kak awen, macam macam la makan kan, hadiah tak bawak, postpone sebab hujan lebat tak sempat nak singgah kedai beli hadiah, datang makan je sempat kan, rezeki jangan ditolak kan
pagi tadi mama ajak jejalan gi jusco tebrau saje cuci mata, tengah tengah ketiadaan wang ni tengok barang pun tak rase excited kan, bile balik ade pulak surat dari post laju, puas fikir rasenye tak ade order barang kat online baru baru ni pun kan, pastu terfikir agaknye shawl untuk nikah yang aku tempah haritu dah siap kot, check email semule tengok tracking number same, sahla memang shawl nikah dalam tu, ni dah super excited nak tengok, harap harapnya ianya sangat tak mengecewekan la, isnin nanti nak call post laju mintak dia hantar semule la, nak pergi amik kat larkin tak reti nak pergi sendiri, kecewe je, kenapala dia hantar mase kita tak ade kat rumah kan, pastu call la tailor untuk baju nikah kan, ingat nak amik next week baju tu sebab kononnya nak la tambah manik manik sikit kat tangan, tapi jawapan sangat mendukacitakan bila dia cakap tak buat lagi, hari ni baru nak start, tapi dia cube siapkan minggu depan, dia bagi baju dulu, kain lambat sikit sebab aku tak nak jahit manik kat kain kan, adoii payah jugakkan bile buat fesyen beriye iye ni, memang la ade mase sebulan lebih lagi, tapi dapat baju tu mesti la nak tambah sikit sikit, ingat nak jahit pearl kat tangan, sebab sekarang memang jatuh cinta ngan pearl, memang mengharap next week siaplah
Macam macam berite dapat ari ni kan, petang mase pergi makan makan kat birthday party tu dapat email pulak yang RNE design dah hantar design for bunting and tq tag, ni dapat free beli kad kahwin yang aku dah cerita dalam entry Kad Kahwin, dapat free 1 bunting and 300 tq tag, walaupun aku tempah kad kahwin 1000 aku malas nak tambah tq tag, cukup la 300, lagipun kotak for door gift yang nak bagi mase wedding tu dah memang cukup cantik, rasenye tak perlu dah tampal tq tag, tapi dah termasuk dalam pakej dia nak bagi 300 kita amik je la kan
untuk design bunting mestilah guna picture pre wedding kan, tapi kalo tunjuk sekarang macam tak surprise je kan, tunjuk picture yang aku guna tu jela, sebab macam malas pulak nak buat entry untuk pre wedding

ni la salah satu dari pic pre wedding, banyak yang cantik tapi rase pic ni paling best nak buat banner *ecece,perasan* akak RNE design tu sangat baik dia designkan ikot kesesuaian theme aku ni, siap letak bunga sakura bagai, banner tunggu hari kejadian je la, kat banner ni tulis dua dua tarikh nanti boleh pakai jugak untuk majlis kat rumah encik tunang , kan jimat

ni tq tag, simple je kan, tapi aku suke

tak sabar nak amik kad, minggu depan dah siap, tunggu shawl sampai, dan harapnye baju nikah pun siap la minggu depan :)
daaaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. Bestnye amik mood jadi org jepun time pre-wedding... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha berangan jap jadi orang jepun :)

      Delete
  2. memang cam muke anak jepon pon.hehe
    serious comeL! baju aLa kimono 2mmg beLi ker???comeL La =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) time kasih..haah dua dua baju memang beli, memang dah ade kat umah tu yang terfikir nak buat theme jepun :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate