Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, October 11, 2012

Wedding Preparation 7: Wedding Theme Colour

yuhuuu
wah, hari ni hari first ditayangkan cerita "aku terima nikahnya", aku dengan adik tak nak la ketinggalan kononnya hari ni jugak pergi tengok, adik pulak offer nak belanje, memang on je la kan, cite tu sangat sedih, menangis nangis la mase tengok tu tak control2 dah, lagipun dalam wayang dalam gelap bukan ade orang nampak kan, encik tunang hari ni tak cuti lagipun dia tak suke tengok cerite sedih2 ni, aku je yang suke tengok cite bace novel nak nangis2 sampai mata bengkak, saje nak bazirkan air mata, air mata banyak sangat kan, memang tak rugi la tengok cerite ni, bila tengok cite ni tersedar kejap, tersedar lame la, kadang kala kita akan sedar yang kita begitu menyayangi seseorang tu bile kita dah hampir kehilangan dia, hampir tu maksud nya masih berkesempatan lagi, kalau dah betul betul kehilangan mesti menyesal kan, jadinya hargaila orang yang tersayang, ni lebih kepada nak ingatkan diri sendiri agar lebih menghargai orang yang menyayangi  kitakan :) nora dsanish comel gile dalam cite tu dia menangis buat bertambah la sedih, muke dia pun memang muke sedih gile, dari cite tentang dhia lagi dia pandai bawak watak sedih kan, tak payah nak buat bunyi lebih pun dah sedih
ececeh aku suke jadi promoter tak berbayar, david teo tak bagi duit pun kan, sponser kahwin pun lagila tidak mungkin
hari ni nak share wedding theme colour, supaya kawan kawan yang datang nanti tak la pakai colour sama ngan pengantin kan *mengada lebih*

Majlis Akad Nikah



peach+turquoise

Majlis Sanding


red + black + white
pengantin pakai baju merah tapi ade la manik2 hitam semue, family aku dan pengapit pakai baju peach 

Majlis Bertandang


 turquoise

satu colour je rasenye baju untuk majlis bertandang ni tak tengok lagi, encik tunang cakap theme turquoise makanya turquoise je la kot, tapi cantik jugak kombinasi colour turquoise + purple kan



cantikkan kombinasi turquoise+purple ni, geram sangat tengok

*semue picture ni amik dari encik google*

daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. da cari baju utk reception semua ke?cari baju sume ikut tema awal2 nanti xsempat..hehehhe..selamat mencari ye..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lyn untuk reception dua2 belah dah cari yang belah zaki baru try tadi..:) awal aritu tempah takot ujung tahun fully booked pulak :)

      Delete
  2. peach+turqoise tu sweet la..good luck khadijah! :)
    thx ya follow sy :)) sy dh follow awk jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik saila, sweet cam gula2 hee thanks follow me dear :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate