Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, October 25, 2012

Wedding Preparation 18: Kad kahwin Siap!

Hoyeahh baru lepas amik kad kahwin, bunting dengan tq tag kat Plaza Larkin, excited okey kad dah siap,
kad aku simple je, hanya depan belakang, nak tengok aku tempah kat mane, boleh tengok kat entry sebelum ni Kad Kahwin

jom kasi tunjuk sikit kad kahwin aku

aku ikot warna tema majlis nanti merah+hitam
ingat nak buat ala ala boarding pass la konon, sebelum ni yang tulisan jawi tu tulis boarding pass tau, disebabkan babah cakap nanti orang ingat kad ape je, cam nak ajak kad sambutan hari jadi je, ala, padahal ade je orang buat kat facebook la, twitter la, tapi dalam hati je la cakap, tak nak derhaka punye pasal makanya dengan rela hati aku tukar la kepada tulisan jawi tu, bile dah dapat second draft rase cantik jugak la

pasni dah boleh start bagi kad la, tak sabar nak tulis nama nama kad kat tu, pastu excited nak gantung Bunting kat bilik la
orang pertama yang nak diberi kad ni haruslah encik tunang, encik tunang datang la umah amik kad :)
jalan jalan kat plaza larkin tu terberkenan pulak dress tu, cantik gile, sekarang nafsu membeli kuat la, tapi tadi dapat dikawal lagi, tadi je la dapat kawal nak ajak adik gi plaza larkin minggu depan la, nak makan kacang pool sekali, hari ni puasa tak dapat nak singgah makan kacang pool, ngidam ni hee

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. comelnyer...cntik kad...bestnyer dah ade kad sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. cik mah mase lame lagi nanti boleh pilih kad wedding yang cantik2 :)

      Delete
  2. hye dear.. jgn lupa jemput sara k.
    hehe. bestnya uols dah siap kad kahwin.
    jeles mak jemah. hehe. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sara boleh.. nak kad kahwin drop je ur address k :) kawan2 lain nak kad kawin pun boleh drop ur address :) sara mnt pun ade kad kawin gak mesti kalah diana daniel kad tu :)

      Delete
  3. Dija nak jemput akk tak dtg wedding Dija nanti? HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak nana mestilah jemput.. kak nana friend ngan angah kat fb kan.. takpun kak nana bagi je alamat nanti kita postkan kad sekali ye :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate