Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, October 21, 2012

Wedding Preparation 13: Flower Girls Gown

Yuhuu...
ecece gedik je kan nak flower girls bagai kan, bukan la flower girls sangat pun, sebab kan ada empat gaun yang comel, kita anggap je la kanak kanak ni kan akan jadi pengiring sebelum masuk dewan nanti ala ala flower girls gituw, walaupun baju aku nanti meleret kat belakang sikit, tapi aku tak nak la bebudak ni pegang kain aku yang meleret tu kang mau ade diaorang ni tertarik ataupun terpijak ke kan, aku pulak pakai Kasut yang memang tinggi gile tu kan, makanya diorang jadi pengiring je la ye, diaorang kecik kecik dan comel comel je, flower girls aku mestila terdiri daripada dua orang anak buahku yang super duper comel *puji anak buah sendiri* nama panggilan dua anak buahku anje dan bambam, mase majlis tu anje dah umur setahun 8 bulan adik bambam baru 10 bulan, harapnye dah pandai jalan la mase tu dah pakai baju comel comel kan, tapi berdukung pulak nanti, tapi diaorang ni tak ade la mengiring sekali, dah la anje super active, abis baju mama cik dia dia kerjakan nanti, gaun diaorang warna peach, sebab family pakai peach kan, baju anje dengan adik bam bam memang same je dua dua mama beli kat german, baju kat sane tak la semahal kat sini walaupun kene kali empat tau, untuk baju tu jela, yang lain mahal jugak

comel kan kat sini susah nak jumpe, lengan panjang pulak

untuk dua lagi flower girls yang boleh jadi pengiring sebelum masuk dewan nanti, dua dua sikecik tu baru berumur 5 tahun, sorang ni izzah, anak makngah aku, duduk selang sepintu je dari umah, dapat baju memang dia excited gila la, mesti hari hari tanye ummi dia bile acik nak kawin sebab nak pakai baju ala ala princess kan, dan satu lagi flowergirl sarah, anak sepupu aku, dua dua warna putih, cari warna peach tak jumpa kan, warna putih pun cantik jugak, jadinye beli je la cardigan yang warne peach kan, mesti comel gile, beli dua dua baju putih ni lain lain, untuk izzah dah bagi kat dia lupe nak snap picture, tunggu hari kejadian jela, yang bawah ni untuk sarah, dua dua cantik, beli kat jusco je ni, dapat diskaun 50% untuk satu baju ni dalam rm50 je la, nak sewe pun mahal kan, beli jela, lain kali diaorang boleh pakai

*amik gambar pakai camera handphone yang tak berape nak canggih ye*

comel kan dah la memang my flower girls memang semue super duper comel, tak sabau nak tengok diaorang semue cecantik pakai gaun :)
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate