Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, October 24, 2012

Wedding Preparation 16: Teaser Shawl Akad Nikah

yuhuu
semalam dah update yang shawl dah ditempah baru dapatkan, thanks ayun, shawl tu customize ikot macam yang kita nak, ada dalam entry Shawl Nikah semalam, meh kita kasi tunjuk sikit ye



love combinition colour of turquoise+peach :) nak over sikit la, cam nak tambah pearl peach yang nak letak kat baju la, itu kiv dulu, shawl ni akan dipakai bersama inner monotone also buy from ayun, colour turquoise
shawl dah ade hopefully baju siap la hari sabtu ni ye :)

ha, semalam tergatal tangan publish bende yang tak sepatutnye kat blog ni, cam bende ape jelakan, encik tunang dah la stalker, perasan aje dia kan, encik tunang rajin ye bace blog :)
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. Cantik gak combinasi warna ni. Kain peach tu jenis kain ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :) zarith ni kain chiffon, ni shawl half moon :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate