Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, October 27, 2012

Wedding Preparation 20 : Senarai Jemputan

Cepat je mase berlalu kan, tinggal sebulan lebih lagi, kad kahwin pun dah berada di dalam tangan, hari ahad ni nak balik kampung, balik bentong, boleh la pas yang untuk sedara mara sebelah babah yamg berada di bentong, dan babah pun dah emailkan senarai jemputan iaitu semue staff staff di utm yang mengenali babah, dah macam seluruh utm jugak la babah jemput, dah memang menjadi tugasan aku la, majlis along dan angah aku jugak la yang ditugaskan menampal nama nama tu kat semue kad, jadinye untuk majlis aku ni aku buat satu helai kad sahaja, senang nak tampal/tulis nama kan tak payah nak lipat lipat bagai, aku rase kali ni aku nak tulis je la, leceh wei, nak print gunting tampal tu, tak suke gam melekit lekit pulakkan, dah siap tulis nama kawan babah di utm, senarai jiran tetangga pulak, tapi kebanyakan jiran pun memang bekerje kat utm, senang sekali bagi je, memandangkan aku dengan encik tunang satu sekolah yang same, dan minggu depan encik tunang cuti hari rabu dan khamis ingatnye nak hantar kad pada cikgu cikgu sekolah menengah yang mengenali kami jela, kami bagi awal kad tu untuk cikgu cikgu disebabkan next week dah last day sekolah, pastu diaorang dah start cuti sekolah, nak datang umah ke rumah payah la pulak nanti, nak cari alamat semue, makanya bagi je la awal kan
next baru la invite kawan kawan, semue la dari sekolah rendah, menengah, uitm segamat dan juga uitm shah alam, encik tunang kata dia nak create event kat facebook je senang, sekarang untung la dah ade facebook kan, boleh invite melalui facebook je, jadinye kad akan diberikan kepada kawan kawan yang request kad je, untuk sedara mara  yang berada di kuala lipis, pahang, kad dah dipas melalui sepupu aku yang berada di KL, pastu untuk kawan babah yag bukan bekerja di utm, di negeri lain, semue kene invite jugak, untuk kawan kawan encik tunang pun ade yang dah diberikan pun kad pass melalui encik tunang memandangkan kitaorang satu sekolah, yang mana kenal akan diberikan kad, ataupun kawan dia yang tak boleh datang mase kenduri rumah encik tunang pada 2hb12 bolehla datang di sebelah aku pada 1hb12, last sekali kawan2 adik beradik aku, along, angah dan adik, kene jugak diberikan kad, agak2 cukup tak 1000 keping kad tu ye?

senarai jemputan:
1. Sedara mara sebelah babah dan mama, bentong dan Kuala Lipis, Pahang
2. kawan kawan babah di UTM
3. kawan kawan babah yang bekerja selain di UTM
4. kawan kawan mama
5. Kawan kawan aku di Sekolah Kebangsaan Taman Universiti 1, Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Universit, Uitm Segamat dan Uitm Shah Alam
6. Cikgu2 sekolah rendah, menengah dan pensyarah di uitm
7. Kawan encik tunang yang mengenali
8. kawan along, angah dan adik

senarai dah buat bile ntah nak rajin ni start tulis nama kat kad kan



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. nnt nk kad yunk... huhuhu... dijah nye wedding 1/12 yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dear.. nanti dija bagi kad ye.. datang tau shira :)

      Delete
  2. ok yunk...huhu..ngah pkir cara nk dtg nie.. kihkih... nnt kite bg addrs kat fb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shirah datang je ajak family pun boleh :) alamat dija dah dapat tunggu kad dija post :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate