Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, October 24, 2012

Wedding Preparation 17: Guestbook Progress

Haritu dah share jenis jenis Guestbook kan, Guestbook yang macam mane yang menjadi pilihan kami ye? Guestbook dah selamat ditempah oleh encik tunang, penat jugak la nak edit walaupun edit simple2 je dengan tambah ayat ayat cinta sikit sebagai tatapan untuk tetamu yang nak bagi ucapan dalam guestbook tu, korang mesti dah boleh agak guestbook kami yang macam mane kan? okey, sangat tak sabar nak tunggu guestbook siap kan, mungkin dalam dua minggu lagi kot baru siap, encik tunang letak alamat rumah aku, haruslah mase tu excited tunggu encik postmen kan macam mase tunggu shawl nikah haritukan


*ni gambar mase proses pembikinan guestbook*


sorila ye gambar tak berape nak terang amik pakai handphone je, tunggu guestbook sampai nanti ataupun tunggu hari kejadian je la, gambar dalam guestbook ni semue gambar mase prewedding, sambil tetamu tulis ucapan boleh la tetamu cuci mata tengok gambar kami kan :)
daaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

1 comment:

  1. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

    I'm not very internet savvy so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thank you asian dating
    My page ; dating website

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate