Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, October 16, 2012

Chocolate From Frankfurt

hoyeah semalam mama babah baru balik dari German, sepanjang ketiadaan mama babah kitaorang berkomunikasi melalui facebook jela, jimat, nak mesej pun mahalkan, cuma waktu sana jela berbeze 6jam lewat dari Malaysia, pastu tak cam australia aritu pukul 5 petang kedai dah tutup, kat sane dalam kul 9 malam la tutup, puas la mama babah jalan, jeles tak dapat ikot, suruh mama tengok perfrme kat sane, harge mahal jugak la kat sane, makanya kitaorang kirim choclate je la, sebelum ni pernah rase choclate lindt ni pun babah dapat mase kat dalam kapal terbang, memang sedap la, cari kat sini tak jumpe pulak, kat shopping mall pun tak ade, ade kat legolang pun harga 79.90 dalam 1 kotak tak sure ade berapa biji dalam tu, kat sane choclate lindt banyak jenis cume ingredient dalam bahasa sane susah sikit la nak paham, balik mama google dulu tengok kalo ade bahan yang tak boleh dimakan, kalo dah okey baru mama beli, chocolate yang lain2 sikit2 kene tunggu along angah balik makan reramai baru best kan

okey ni untuk makan sorang sorang nampak je banyak, kejap je abis, ilang segala diet 

nak nampak banyak lagi gabungkan ngan adik punya chocolate :)

selamat menikmati chocolate yang sedap *ucapan untuk diri sendiri*
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

1 comment:

  1. jom support segmen nie...first time make a segment...thank you~

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl.html

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate