Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, October 25, 2012

Wedding Preparation 19: Signage Majlis

harini tengok cite julia penuh emosi kan, malang bertimpa timpa kan, sudah jatuh ditimpa tangga, masuk lift tersepit pulak, dah cam pantun ni, geram tengok cite tu sebab yang jahat tu tak insaf insaf lagi dah duduk atas kerusi roda pun nak tuduh tuduh orang, sakit hati tengok tahi lalat tu macam nak cabut je kan, penuh emosi betul
dari emosi pasal julia baik sambung cite pasal persiapan kahwin kan, okey signage ataupun penunjuk arah pun aku dah siapkan, eh bukan aku la yang siapkan, disebabkan aku kemalasan aku tempah je la kat tempat yang same aku tempah kad kahwin tu, 5 keping rm20, kira mahal jugak la 1 keping rm4 kan, tapi disebabkan malas, nasib la tempah jela, aku main hentam je tempah dua kanan, dua kiri, satu teros, aku rase patutnye lebih kanan rasenye, tak pela nanti photostate colour je la kan kalau tak cukup, design signage ni same je ngan design bunting and tq tag
signange ni haruslah penting, untuk bagi kesenangan pada tetamu nak cari tempat majlis diadakan, ade aku tengok kat kawasan aku ni siap tampal banner kat penujuk arah tu, sangat membazir je rasenye, dah la kene hujan la nanti baik banner tu gantung kat rumah kan *datang dah kedekot aku ni*

*model signage muke bulat gile*

simple je sebenarnye, boleh je nak design sendiri, tapi si pemalas inilah hasilnya duit yang terkeluar kan, kertas pun tebal jugak kire berbaloi jugak la untuk orang yang pemalas cam aku kan, kesian encik tunang bekerja di malam raya, semoge semuenye berjalan lancar 


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

7 comments:

  1. Replies
    1. hee ayeen boleh start buat dah dear.. orang malas cam dija tempah je hee

      Delete
  2. best2..dh stat buat brg2 wedding..jelesnya tgk org dh stat buat sikit2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikct boleh dah start sikit2 pasni :)

      Delete
  3. alamak! tgk dijah punya entry bru teringat..signage belum bt lagi! oh my goshh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe dear, kejap je siap, saila creative mesti boleh la, dah dekat majlis mesti berdebar kan :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate