Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, June 16, 2011

~~ade orang belanja mcd~~

yuhuuu~~
amboi, konon dah nak tidur kan, tapi excited pulak nak update entry ni~~
malam ni ade pulak kawan aku yang baik hati cik farhana rani belanje aku mcdonald~~
dah la belanja aku makan, siap amik aku kat umah sewe adik aku lagi,memang sayang ko lebih la~~
lame dah tak jumpe, ni ex wingmates aku mase kat segamat dulu, dah dekat setahun jugak la tak jumpe..
mase tengah syok berbual tu boleh pulak jumpe ex classmate aku mase kat segamat, aca, kecik betol dunia kan..
punyela excited jumpe kan, sampai fries aku dah sejuk tak heran nak makan, adik dah abis makan aku tak habis habis lagi, en kekasih message pun dah tak dilayan, tu sebab beteri handphone yang dah kong kong..hehe
punye la seronok berbual kan, aku tau.. ko sekarang pun tengah stalk page aku kan, kan~
cik farah rani suke ye stalk blog aku nak tau perkembangan aku yang semakin pesat ni..hehe
enjoy sangat jumpe ko malam ni~~
esok, kalau ade mase jumpe la aku lagi..boleh amik gambar banyak banyak, teringat zaman diploma dulu, suke sangat amik gambar dalam kelas kan kan.. 

 lecturer tak masok lagi sebok amik gambar kan, ni mase kelas far, ingat lagi tak fana..hehe 

lain bebenor muke aku dulu kan fana, rase sekarang semakin matang..hehe

gambar ko separuh pun aku nak masukkan..hehe

sekarang semuenye dah semakin berubah, bile la nak macam ni lagi kan..hehe nak sentiase mude je ar, giler kan..

ni gambar gambar tadi kitaorang amik

nape pipi aku dah tembam ye, fana nampak kurus ar..hehe


aku rase macam comel je gambar ni kan, aku kan yang comel..haha

gambar ni aku dah macam hantu weeiiii, mata merah giler ko boleh pulak buat profile picture kan.. fana nak suke lebih lebih kan...

ok la, ni betol betol dah ngantuk..
daaaa~~




TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. gambo makanan xdek ke?
    hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  2. @saya_arief: lupe pulak nak amik gambar makanan..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate