Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, June 27, 2011

~~Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana~~

yuhuuu~~
dah lame tak join contest kan, keciwa sebab tak pernah menang dan tak pernah bertuah kan..hehe
tapi tadi mase jalan jalan gi blog orang kan, terjumpe satu contest ni, rase semangat berkobar kobar nak join, dengan harapan kali ni boleh menang la kan..hehe
contest kali ini dianjurkan oleh cik yana, tarikh tutup dia 30hb 6, ni masih sempat lagi korang nak join, nak tau syarat syarat penyertaan dan nak join klik banner di bawh ni ye..


tampe berceloteh panjang meh la kite tengok gambar yang dipertaruhkan
tadaaa~~

aku rase gambar ni best sebab baru je amik kan, tu perasaan lebih excited tu, gambar ni aku amik masak show adik last 2 week tu, sementara tunggu adik cuci make up model dia aku yang tak de keje ni begitu teruje amik gambar sendiri, kalau korang nak tengok picture show boleh klik sini [show]
tak ade la mengharap sangat boleh menang, mengharap sikit je sebab tau ramai orang yang antar gambar cantik cantik bangat la..

best la hadiah hadiah dia ditaja oleh:

aku nak tag tiga orang:
kak shahida (sebab suke join contest)
zata (baru buat blog kan, jom la try contest ni)

doakan kemenangan ku..haha
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate