Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, June 2, 2011

~berjalan ke Singapura, balik dengan tangan kosong??~~

yuhuuu~~
penatnya ari ni berjalan kan membuatkan tak berape nak ade mood la nak mengupdate blog ni~~
ye ke aku balik dengan tangan kosong je?
manusia boros cam aku ni tak beli ape2??
cam tak caye je kan..
tunggu esok je la aku cite aku jalan gi mane dan betol ke aku tak beli ape2??
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. because of the currency exchange, its not worth shopping here.

    ReplyDelete
  2. yes, u r right nava.k.... 100 SGD duit Malaysia 240.. duit Malaysia dah semakin tak bernilai dah..

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate