Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, June 28, 2011

~~nak pergi picnic esok, excited terlebih~~

yeaaahhh~~
kebosanan duduk di rumah membuatkan aku begitu teruja untuk bercuti ke mana mana.. nanti hujung tahun ni aku nak pergi bercuti tau, nak pergi mane ye, itu rahsia dulu ye, kite cerita hari yang terdekat ye, iaitu esok~~

*muke excited giler~~

esok aku nak pergi berpicnic tau, nak ikot tak , nak ikot tak? *tak nak sudah duduk diam diam bace je la blog aku ni nak pergi picnic kat ______ korang rase kat mane? ce teka? ce teka? tak nak la beritau dulu, esok la aku cerite setelah selesai berpicnic ye, aku pergi dengan adik aku dengan kawan adik aku, fyza, pastu ade ramai lagi kawan adik aku yang satu kolej komuniti, aku pun nak ikot jugak la, mane boleh tinggal *dimana ade aku, disitu la ade adik, begitula sebaliknya adik aku pun mesti nak aku ade tau, kalau tak dia tak nak gi~~

*bukan nak gi berkelah dengan en kekasih, en kekasih kerja la~~

excited fikir nak bawak bekal ape, sandwich la yang paling senang kan, aku nak buat sandwich telur dengan bawang, menu yang lain rahsia, tunggu la esok ye~~

*nak bawak makanan banyak banyak macam ni esok..hehe
aku nak bakul macam ni nak letak makanan makanan picnic esok, kenape tak ade pulak
*all pic from google*

nak fikir nak pakai baju ape ni, bukan untuk mandi tau, nak posing posing ngan picnic je *gedik giler kan babah dengan mama aku dah pesan awal awal lagi jangan mandi, sebagai anak yang taat, aku menurut la perintah *poyo giler kan jap lagi aku dating dengan cik mira, nak cari baju cantik cantik la nak pakai esok, peribahasa melayu kan berbunyi sambil berpicnic sambil berposing, eh salah pulak, sambil menyelam minum air kan, suke suke je ubah peribahasa~~
okla, nak berangan pakai ape~~
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. waaa bestnyaa picnik! dulu masa kecik2..kt la paling eksaited kan..hehe

    ReplyDelete
  2. @cik aish: dah besar ni pun paling excited jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. @mira: cam nak menyanyi pulak, di mana, di mana.. shhh.. rahsia...hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate