Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Friday, June 24, 2011

~~bermain plasticine seperti kanak kanak riang dengan jayenye~~

yuhuuu~~
puas hati setelah dapat menuanaikan keinginan perut yang bulat ni nak makan GCB, asik makan ayam MCD yang sedap sekaligus menambahkan lemak di perut bergande gande, make hari ni aku tukar selera pulak makan GCB yang tetap sama seperti ayam goreng menambahkan lemak di perut dengan jayanye, tahniah misi anda berjaya, sayangila lemak anda *menyanyi dengan girang makanan yang menambahkan lemak lemak di serata badan memang sedap kan, kan semue orang suke kan..hehe
balik je makan mcd, adik aku keluarkan la plasticine dia, sebab si kecik izzah ni ade kat rumah, konon kononnye nak bagi izzah yang main, tapi aku dengan adik pulak yang terlebih excited, dah lame giler tak main, kecik kecik dulu suke tau main, tapi tak kreatif pun, pas main pulak abis plasticine tu masuk dalam kuku tau, *ape pun tak boleh
sekarang ni bajet cam kreatif la tu, rase cam comel je ape yang kitaorang hasilkan itu, izzah tak reti main pun, main berdua dengan adik lagi best *kejam


dengan dua kotak plasticine ni kitaorang dapat menghasilkan...

tadaaaaa~~
comelkan, comelkan? nak jugak cakap comel *syok sendiri
keluarga bahagia yang sedang berkelah di tepi pantai *cuti cuti ni bosan, nak jalan, nak jalan, nak gi berkelah jugak

yang kat pintu tu je izzah buat, jadilah tapak kaki dinosaur~

ni mak yang gaya seperti queen control, sedang berehat di atas kerusi malas, berteduh dibawah payung yang bercorak bulat bulat diatasnya, sebelah tu binatang peliharaan, nak buat kucing sebenarnye, tapi dah rupe macam tenuk kan, kan 

ni kononnya pembantu rumah duduk atas tikar getah ke ape ntah, tengah sediakan makanan, mata pun tak ade *haha

ni pulak anaknya yang sedang bergembira mencipta istana pasir

ni ayahnye yang sedang bersantai santai, mandi menggunakan pelampung, tapi kan kenape mata dia ade sebelah je yerk

ni la keluarga bahagia saya dengan en kekasih, berangan je dulu..hehe
nanti jumpe kita main plasticine la, best pulak..hehe
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. plasticine untuk budak2 tpy orng tua plak yg main..aduyai..

    ReplyDelete
  2. haha.. budak budak tak reti pulak nak main..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate