Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, June 28, 2011

~~saya suke shopping dan makan makan membulatkan perot yang comel ni~~

yuhuuu~~
korang suke tak shopping? biaselakan mesti ramai perempuan yang suke shopping, bukan perempuan je lelaki pun same kan, konon konon tadi aku keluar la, nak beli dress baru untuk berpicnic esok tau, nak tengok tak dress cantik yang aku beli? hah? tak nak tengok? tak nak tengok pun tak ape, esok la upload picture..hee dekat setengah jam aku dengan adik berkampung kat kedai tu, adik la sebok mencuba baju, aku teman je, aku senang je nampak yang berkenan terus sambar je, cakap macam banyak duit je kan..hehe
mempersembahkan baju baju yang dicuba oleh adikku



cantikkan baju baju tu? orang kurus tinggi cantik la pakai macam ni, kalau aku pakai tak cantik la nampak sangat lagi pendekkan dan bertambah bulat nampak kan, tapi dua dua adik aku tak beli..hehe
tengah perasaan masih begitu excited nak berpicnic, tapi tibe tibe ade orang call cakap tak jadi pergi picnic, uwaaaa... punah segala harapan, tak kire nak jugak pergi esok, tak picnic jalan jalan pun jadila kan, pakai baju baru *dah macam budak budak dapat baju baru 
bila keluar mana boleh tak makan ape ape kan, mesti nak singgah mcdonald la *selalu terjadi, seminggu sampai dua kali, tiba tiba rasa nak makan kek nak makan kat secret resepi la *ni jarang terjadi, nak pizza hut la *dah lame giler tak makan pizza, mule la terase nak makan pizza esok, hari ni berubah angin pulak, sebab kat umall tu tak ade pun McDonald, tu aku ubah angin tu, ingat nak try rase chicken chop, tutup pulak, tak ade rezeki ar mak cik tu nak dapat duti aku kan, jadinye aku pun try la makan dekat uncle bob, setelah diteliti ade tanda halal dan yakin halal aku pun orderla chicken pop corn dan sweet potato kongsi dengan adik *saje nak beritau aku kongsi je, makan sikit je tau


sedap jugak la ayam dia, tak rugi tau try, memang sedap la

dalam gambar ni chicken pop corn ni nampak sikit pulak, mase aku makan tadi nampak banyak je

sebenarnye tujuan keluar ni aku ade janji nak jumpe exschoolmate aku, cik mira edora, cik atik, cik bihah, cik piza, aku pikir la dengan mira sape lagi yang patut diajak, rupenye kitaorang ni tak ramai kawan la, ni je la yang tersenarai di dalam kepale kami, tapi akhirnye cik mira sorang je datang, yang bihah ni puasa tak larat nak keluar cik atik dengan piza ni kerje, hanya kami penganggur penganggur yang berjaye ni je la dapat berjumpe..

mira nape nampak aku hitam ko putih ye, gambar ni macam tipu je..hehe

bukan main suke lagi mira, nak lagi tinggi dari aku

\
inner aku tu nape la kedepan sangat, belakang sikit tak boleh agaknye, selekeh dah..hehe

ok la nanti cerite lagi esok nak pergi mane
daaa~~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. wahhh..bestnya jalan2..=)
    shooping2..

    ReplyDelete
  2. shopping memg best, duit habis tak berape best..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate