Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, June 29, 2011

~~akhirnya berpicnic di KSL dan jusco~~

yuhuuuu~~
pagi pagi dah excited nak pergi picnic la kononnya kan, pastu mama babah cakap tak payah la pergi, lagipun nak pergi bertiga je (sebab orang lain tiba tiba cakap tak jadi pergi kan), bahaya kan, hari biase bukan ramai orang, pergi pulak bertiga, semua perempuan pulak, jadinye terpaksela aku mengubah agenda aku dengan mengajak adik dan cik mira pergi KSL, KSL ni baru jugak la bukak, aku pun tak pernah pergi *jadinye jakun la sikit kan, same je mira pun tak pernah pergi jugak, jakun jugak, korang yang duduk kat johor pun mesti ade yang tak gi jugak kan 
tengah aku bersiap siap ni, melilit lilit shawl di kepale aku ni, tibe tibe adik dapat mesej pulak yang merupakan amaran supaya kita orang tak pergi KSL *ceh, tipu je kawan adik aku mesej beritau yang picnic tu jadi, sebab lecturer dia semangat jugak nak pergi, tapi perasaan aku untuk berpicnic semakin pudar sebab ingat tak jadi kan, jadinye kitaorang pun malas la nak ikot kan, saje nak window shopping kat KSL, len kali nak berpicnic dengan encik kekasih je la..huahuahua
disebabkan tak dapat berpicnic aku buat la jugak sandwich telur tu, picnic kat umah je la kan *sadis giler kan

sandwich yang penuh bawang yang telah dingap oleh ku~~

siap je lilit lilit shawl,ape lagi posing syok sendiri la kan

ni la dress baru aku, suke beli yang macam ni kan

ni adikki yang kurus~~


cik mira yang bawak kereta aku tu pergi KSL, tak ade keberanian lagi la nak bawak kereta pergi jauh jauh ni, setakat pergi umah mira amik mira boleh la~~
kat KSL tu cume banyak kedai baju yang style ala ala korea tu je, tak la murah sangat, tiada yang berkenan di hati, tapi rase nak beli boots, cantik la, harge pun agak cantik jugak, nak tunggu bulan depan la baru beli~~

*gambar from google
tak nak la yang macam ni, tinggi bangat, nak yang flat je, yang ade bunga bunga sikit *kelas gituwww

dah boring berjalan jalan mestilah nak mencari tempat makan untuk mengisi perut bulat ini, tapi kat KSL macam sutera mall jugak, banyak kedai makan cina je, dah la tak ade halal pulak tu, ade j co, tapi tengah hari tak syok pulak makan j co..
akhirnya kitaorang buat keputusan pergi jusco taman u je la kan, makan chicken chop yang sedap tu, mule mule ingat nak makan secret resepi, setelah berfikir fikir rase nye chicken chop lagi sedap dan murah serte mengenyangkan~~
jom tengok gambar makan makan, kat KSL lupe nak amik gambar kenangan pulak

chicken chop, hanye 9.90, sedap la dan pasti kenyang, dah macam promoter pulak kan

air beli kat dalam jusco, jimat sikit, semuenye nak jimat kan, tak baik membazir *dan dan la kan, mase shopping tak ingat dunia pulak kan

dengan cik mira edora, terserlah kecomelan kami.. haha perasan

adik bersame chicken chopnye

gambar control ayu gitewww~~


mira bersame chicken chopnya~~

same ke muke kita orang?

muke penuh kekenyangan versi keayuaan..hahah


dah licin wooo, mira je makan control control, punye la slow, tak abis pulak..hehe

sebelum balik sempat lagi amik picture..hehe

tips mira nak amik dambar supaye nampak kurus dengan amik gambar seperti di atas, kurus kan?

mata merah wooo

mira tak payah la nak lentikkan badan sangat..hehe

dengan adik kesayangan ku~~

okla, nak berehat, nak tunggu cerita annissa yang menyakitkan hati bile tengok tu..
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. i like... cz ad muke i... hehe masyeh...

    ReplyDelete
  2. haha.. nanti kite kuar amik pic byk2 lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. @suha: ramai jugak cakap macam tu, tapi kalo yang rapat ngan kite org ckap lain..hehe

    ReplyDelete
  4. nampak mcm sedap plak chicken chop tu..
    meleleh dh air liur ni..heeeeeeee :D

    ReplyDelete
  5. @oppa: mmg sedap la chicken chop tu, serius sedap dan banyak giler..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate