Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, June 13, 2011

~~ketika en kekasih sedang stress + bersedih~~

hai semua~~
malam ni macam aku rasa sedih pulak, hati macam sayu je, sedih bila en kekasih stress, bersedih, penat kerja, tapi tak boleh nak tolong ape-ape kan, tak tau nak tolong macam mane~~
saye hanye mampu doakan yang terbaik untuk en kekasih saya..
lapastu dengar pulak lagu nera ni, bertambah sayu la pulak, jiwang pulak malam malam ni kan..
lagu hatimu milikmu ni bestla, walaupun tak minat nera, tapi lagu dia nyanyi ni best pulak, cam sedap pulak suare dia kan, kan..
korang pun layan la lagu ni dikala hati tengah bersedih..hehe
hatiku milikmu encik kekasih..hehe
jom layan lagu~~


dah lah tak payah nak menangis tertonggeng tonggeng sangat kan..huaaa burok rupenye kan..

sempat jugak aku nak tempek gambar aku kat entry ni.. ade rahsia disebalik gambar..
ade ape ape yang pelik tak??


ni aku pergi jusco petang tadi, dah bajet pakai cantik cantik la kan, sekali tudung aku ni terbalik pulak la.. beriye dah abis control.. kalau aku tak cakap mesti korang tak perasan pun kan..haha
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

8 comments:

  1. bila bf tengah stress,mmg kita tak boleh buat apa2..lagi kita pujuk,lagi dia rimas,kang tak pasal2 ngamok..huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe! kalo laki majuk, biarkan je dia~ nanti cool sendiri gak tuh! :'P

    BILA BLOGGER RASA HEBAT!

    ReplyDelete
  3. Jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita ...

    ReplyDelete
  4. @arenyss: tapi sedih tengok dia macam tu..thanks ye

    @mazeermohammad: haha,biase ye macam tu?

    @fitrianto: thanks mengigatkan..:-)

    ReplyDelete
  5. @padlie: thanks, dah tak sedih dah..
    tak perasan kan? memang selalu pakai tudung terbalik..heh

    ReplyDelete
  6. lagu nera tu mmg sedap.. aku pon suke.. hehehe.. tudung terbalik tu kate jer fesyen.. heheehe

    ReplyDelete
  7. @tiqah: sedap kn lagu dia ni.. walaupn aq xminat dia, tp jatuh hati pulak kat lagu ni, lagipun compare ngan lagu len yg dorg dpt , lgu nera paling aku suke.. tiqa aku mmg suke pakai fesyen terbalik..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate