Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, June 7, 2011

~~kuantan, nantikan ketibaan ku~~

yuhuuuu~~~
ari ni sampai jumaat saya berada di kuantan ye, ceh ayat bajet cam artis la kan..haha
aku gi dengan angah dan suaminye yus~~
alang alang gi sane leh la jalan2 gak kan nak jumpa my bestfriend cik sarah dan juli, nak shopping, tapi duit tak berape nak ade, ayat nak sedih kan..hehe dengan harapan sebelum gi babah bagi duit la kan..hehe
ok, la..
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

terima kasih bagi sepatah dua kate