Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, June 30, 2011

~~jom dapatkan header percume~~

yuhuuu~~
ari ni sepatutnye nak buat sample biskut raye untuk tempahan raye ni.. ade sape sape nak tempah kueh raye tak? kalau ade jangan segan segan mesej ye *sempat lagi nak promote tu
ari ni blogspot ade problem ke? daripada tadi tak boleh nak bukak, ni aku try guna internet exporer pulak~~
bukak je blogkan tibe tibekan rase bosan pulak tengok header lama ni, perasaan membuak buak nak dapatkan header baru, lagi lagi bila tengok marya hana ade header baru tau, comel giler header dia, jeles tau tengok, korang kalau nak tengok header baru dia boleh la singgah blog dia, aku baru dalam bape hari je tau bace blog dia, suke komen kat blog dia, korang jangan segan segan nak tinggalkan komen kat blog dia, pasti dia balas komen korang tu, bukan tu je, dia akan singgah jugak blog korang tau, ni la orang cantik dan tak sombong, suke kan tengok orang cantik yang tak sombong ni kan, tapi kesian dia dah sampai dua kali ade orang buat faker facebook profile, tulis nama yang tak sepatutnye tapi letak gambar marya yang dicuri dari blog marya *tanpe kebenaran kire curi lakan sabar ye marya, biasela name dah nak meningkat naik ni ramai yang dengki dan nak menjatuhkan marya..
sebenarnye suke dengan cara penulisan dia kat blog dan setiap entry mesti marya ni tepek gambar dia yang comel tu banyak banyak, jadinye orang pun tak bosan bacekan~~ dah dah, panjang pulak cerite pasal marya, korang jangan lupe tengok header dia yang comel tu ok~~
lepas je aku tengok header dia mule la rase begitu excited nak header baru sendiri, macam mane nak dapatkan header baru secare percume? mesti semue orang excited nak dapatkan header free kan? senang je buat je sendiri kan..haha *sebab tak ade orang nak buatkan kan, ayat begitu sadis tau
selepas beberape jam tercipta la beberape header baru, amboi, nampak sangat tak ade kerje nak buat kan, bukan setakat buat satu kan, aku buat dua, saje je nak kepuasan buat banyak banyak kan, tapi aku buat je simple simpe, tak berbakat sangat kan

header lame aku:
~food LoVeR~~

mempersembahkan
header yang pertame:
tadaaaa~~
nak jugak snow white kan, layan je la~~

tengok yang ke dua pulak:

mane lagi comel ye yang pertame ke yang kedua ke pakai je yang lame?
daaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

5 comments:

  1. hai khadijah, thanks.. =)
    appreciate it..

    mana2 pon comel aje header, asalkan jangan curik gambar org.. tettt~ (kpd stalker and fakers) hehe.

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks marya.. betol tu.:) marya sabar je la..:)

    cik kacak: thanks ye..:)

    ReplyDelete
  3. @flirtatious friend: i pun rase macam tu.. thanks..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate