Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, June 4, 2011

~~happy 7th year anniversary..7 tahun bercinta??~~

yuhuu~~
daripada pagi nak update tak menyempat nyempat pulak, ceh, buzy sangat ke? pegi dating ke ari ni?hehe
tak la, bangak pun matahari dah ade atas kepale baru nak bangun kan, pastu tak payah nak sarapan terus makan tengah ari kat kenduri kawin..hehe burok perangai tau~~
hari ni ari special tau, hari ni anniversary aku dengan si dia tercinta yang ke 7, 7 tahun bercinta? daripada sekolah dah gatal nak bercinta kan..hehe

~FoReVeR ToGetHEr~

Daisypath Anniversary tickers

tapi tak sambut bersama-sama pun hari ni, Mr sayang saya busy la kerja, sian dia dua minggu ni bekerja tanpa rehat~~
nanti nak bagi hadiah special la, nak bagi ape ye?hehe duait pun tak ada ni kan..
ari ni jugak ex roomate masa belaja kat segamat dulu kahwin..
selamat pengantin baru kak yati..
semoga berbahagia hingga ke syurga ye.. sori tak dapat datang..:(
next year kita sambut anniversary same2 ye..haha *gediks giler*
doakan jodoh kitaorang berkekalan ye hingga ke jinjang pelamin dan seterus seterusnya..hehe
ok la, nak kuar, bukan nak dating la..hehe
daaa~~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ak dijaaaah! first of all, congratz for u n ur Mr sayang (dah lupe lak name dia...zaid eh? ) heheehee..bgusnye dpt kekalkan hubungan yg sejak sekolah. keep it up! and 2nd, kak yati dah kawin?? waaaaa, tahniah pd dia juga! haha. akak bile pula? ;p

    ReplyDelete
  3. thanks my dear..:-)zuryn ni comel la, nama dia zaki la, main petik je name sape2 ye..hehe
    yup, kak yati kawin ari ni.. kita tengah tnggu zuryn la, zuryn ble lg nak kawin ni?:)

    ReplyDelete
  4. eh ha'aaa zaki, si doctor..heehehee...yg zaid tu ummi punye dulu..hhahaaaha.. kite kawin mestilaaa lmbt lg...xde org nk msuk minang pon, muahaha.. akak tu jgn dibiarkan lame2...lekas ler...heheehe..

    ReplyDelete
  5. yeke xde org nk masuk meminang.. cik abg danial ye? eh btolke?hehe pe cte? zuryn tunggu je ye? nnt kt antar kad..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate