Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, June 4, 2011

~~Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number~~

Yuhuu~~
excited nak join cik dayana punye GA~~
hadiah pun best best tau~~
sape sape nak join boleh la klik banner kat bawah ni ye~~


Nombor kegemaran saya ialah __7__ kerana birthday orang tersayang saya bulan 7,7hb 7,tahun ni pun genap 7 tahun percintaan kitaorang..ceh..nak jugak kan..hehe 

hadiah hadiah di sponsor oleh:
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

5 comments:

  1. hehehehe :D wahhh bestnyee 7 tahun dah akk n si dia sama2? dayana nk contohi akk gak bole ? :P dayana dr 16 thun, da nk msuk 2 years da hik3 :P nk jugakkk~
    btw good luck n thx sbb join!

    ReplyDelete
  2. waa..gudluck!!

    NAH! AZIE DA REVIEW BLOG KHADIJAH!

    http://azieazralicious.blogspot.com/2011/06/blog-review-by-azie-azra-blog-pink-food.html

    ReplyDelete
  3. boleh je dayana..:) akak pun couple mase umo 16 tahun.. akak doakan jodoh dayana dengan si dia pun berkekalan ye..:)

    azie: thanks 4 the review ye..:)

    ReplyDelete
  4. @lulu caldiana: thanks ye, teringin jugak nak menag, tak pernah ade peluang nak menang..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate