Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Friday, June 3, 2011

~~Jalan-jalan cari pasal ke Singapura~~

yuhuuu~~
nak sambung cerita jalan-jalan cari pasal ke Singapura~~
sempat lagi amik gambar dengan mama dalam bas~~

sebenarnya tujuan gi sana nak gi tengok book fair kat SUNTEC~~
baby rina baru nak masuk dua bulan aunty ngan mama tok semangat tau cari buku untuk baby Rina, biar rajin baca buku macam aunty masa kecik2, mase kecik rajin tau bace buku, tak la macam sekaran, tapi sekarang rajin gak baca buku yang BUKAN berbentuk ilmiah ye, yang ilmiah2 ni agak malas sikit la..hehe
cari buku yang 1 SGD je..hehe
jimat kan~~
book fair dia kecik je la, kitaorang gi minum NESCAFE FREE kat situ, orang melayu kan, memang pantang bab2 free ni, laju je kan..hehe

with my lovely mama~~



amik gambar je ni, tak naik pun..hehe

gambar syok sendiri~~



pastu gi jalan kat ARAB STREET, tak shopping la, hanya mampu memandang saje..hehe


jalan jalan kat sini, terkenang pulak assignment global last sem bukak kedai kat Arab Street konon, next sem kene lagi buat assignment yang same, sangat la tak bestkan~~
cari barang yang paling murah la kat sane, jumpe baju 3 helai 10 SGD baru la aku beli~~
yang 3 helai 10 SGD kain pun kualiti tak berape nak ade la kan, pakai je la, sebab nak jugak kan~~
aku nak yang mahal yang ade tulis i <3 SG, tapi harga mak aii sampai 29 SGD la, mane la tau pas ni datang bawak duit dengan banyaknye kan..
sekarang aku ade misi baru nak gi tiap negara nak gi beli tshirt i  <3... dulu gi thailand ngan indon tak rase pulak nak gi.. nak gi holiday lagi...
tu je la tempat aku gi semalam, insyaAllah lepas adik abis exam gi Singapore lagi, bukan jauh sangat kan, tapi tak boleh nak shopping sangat la, sekarang nak dapat 100 SGD duit Malaysia RM240..
jadinya, lu pikirla sendiri kan..
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate