Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, June 14, 2011

~~manja atau mengade ngade?~~

yuhuuu~~
comel kan topik wanita hari ni.. "manja atau mengada ngada?", rase macam comel sangat topic ni, membuatkan rasa nak tengok kan, punye la tak ade kerje kan cuti sampai bulan 9, wanita hari ni pun layannnn..

*gambar hiasan dari google

so ape pendapat korang tentang topic ni, sape lagi manje dan mengade ngade? perempuan ataupun lelaki?
tapi adatla kan kalau dalam bercinta kan, ceh nak jugak cerita pasal bercinta kan, yela tak kan nak cerita pasal berkahwin pulak, tak ade pengalaman lagi kan~~
perempuan mestilah nak manja manja, kadang kadang lelaki pun manja jugakkan, lelaki manja ok, comel ape, tapi kalau mengade ngade rase menyampah pulak kan, rase annoying sangat..hehe
sebab aku pernah jugak jumpe, kawan lelaki yang mengade ngade macam gedik pun ade rase cam annoying je *jangan ade sape sape pulak yang menangis tertonggeng tonggeng sebab sentap terase pulak kan
bende ni kan boleh diubah, nak manje boleh jangan sampai mengade ngade yang boleh merimaskan semue orang~~
tapi kadang kadang aku mengakui aku pun mengade ngade tapi ngan orang tertentu je la, dengan en kekasih je.. yeke? ye ar...
mengade bile ape yang kita nak tak dituruti kan *dia pun dah cukup meluat malas nak layan kan bile nak ngade lebih lebih
nak dipujuk bila merajuk kan, kan *tu manja larrr, tapi kadang tak dilayan..huhu
kene terima la seadenye saya mengade pun dengan en kekasih je bukan dengan semua orang, ngade sikit sikit je, kadang je terlebih, tapi yang lebih tu manje kan, kan, kan..hehe
nak manja manje seperti gambar hiasan kat atas tu, nak en kekasih sentiase protect kita~~
suke la ayat kat bawah ni:
"manja menimbulkan sayang, mengada ngada menimbulkan jurang"
so, korang kategori yang mane?
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. I like..kite gedikkmanja..wahahaha..tamau mengade tak suke:)

    ReplyDelete
  2. @zura: gedik manje tak pe, jgn gedik mengade ye..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate